KMETIJSKA MEHANIZACIJA

HUMUS

MULČERJI HUMUS razviti in izdelani v Nemčiji

Humus že več kot 60 let razvija inovativno tehnologijo mulčenja v sadovnjakih in vinogradih ter vzdrževanja zelenih površin.  V vseh segmentih nenehno raziskujejo in razvijajo nove tehnologije in prilagajajo izdelke zahtevam naših strank in s tem tudi zahtevam trga.

BINGER SEILZUNG

Binger Seilzug GmbH & Co. je eden najstarejših nemških proizvajalcev vinogradniške opreme. Izdeluje vršičkarje, defoljatorje, in predreznike in številne druge priključke.

ERO

Kot vodilni proizvajalec vinogradniških strojev v Nemčiji nudijo vinogradnikom široko paleto izdelkov. Vinogradniki po vsem svetu uporabljajo opremo ERO, da obrežejo svoje listje, vežejo svoje poganjke in pobirajo grozdje.

CLEMENS TEHNOLOGIES

Inovativnost, kompetentnost in kakovost za ekološko in gospodarno upravljanje vinogradov. Izdelki za obdelavo tal v vinogradih in sadovnjakih.

cLEMENS RADIUS

WANNER

Zagotavljajo vam opremo za zaščito rastlin za vse razširjene kulture. Za nas je še posebej pomemben razvoj škropilnih naprav s tehnologijo za varčevanje s fitofarmacevtskimi izdelki. To zmanjšuje vaše obratovalne stroške, je učinkovito in varuje okolje.

Sprayers
PRŠILNIK